OVER ONS

Ecodooz is dé webshop met een hart voor alles wat eco, bio, fairtrade, plasticvrij en goed voor het milieu is! Wij worden blij van alle mooie producten die het vervuilen van onze planeet tegen gaan en gemaakt worden onder goede werkomstandigheden voor de makers.

Bij ons vindt je ook cadeaupakketjes met uitsluitend producten die zowel hip als goed voor het milieu zijn! Door ons samengestelde cadeautjes of u kunt zelf een cadeaupakketje samenstellen. Denk daarbij aan verjaardagscadeautjes, Kerst cadeautjes, Sinterklaas cadeautjes en ga zo maar door! Wij maken er een mooie Ecodooz van!

Onze pakketjes verpakken wij zoveel mogelijk in hergebruikte of recyclebare materialen. De cadeaupakketjes worden uiteraard in nieuwe cadeauverpakking verpakt. Dit doen wij zo zodat u de doosjes zelf kan hergebruiken. Alles wordt natuurlijk plasticvrij verpakt.

Heb je zelf een suggestie voor ons assortiment of maak je zelf zo’n prachtig product dat goed bij ons zou passen, schroom niet om het contactformulier in te vullen, wij nemen dan snel contact met u op.

De webshop is opgericht door Elke om een steentje bij te dragen aan het verbeteren van de leefomstandigheden voor mens en dier op onze planeet. Over de naam is lang nagedacht, maar uiteindelijk lag het voor de hand! Het wordt eco in een doos, dus zo kwam Ecodooz tot leven.

Geniet! Enjoy!

© 2020 - 2021 Ecodooz | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel